ЖИВОТНА ПРИКАЗНА НА ЛАЗАР РИСТОВСКИ: Израсна во сиромаштија, спиеше на клупи во паркот, и го даде срцето на својата Даница пред 40 години!

Во својата досегашна кариера, Ристовски глумеше во повеќе од четири илјади претстави, повеќе од 40 филмски и телевизиски проекти и…

error: Content is protected !!