Бев во среќна врска две години, кога мојот дечко само падна на земја. Тој престана да одговара на моите пораки, тој престана да одговара на моите повици. Лудував со денови, а потоа решив да повикам полиција.

Вака Кетрин Верб ја започнува својата приказна на „ТикТок“, која откри зачудувачко откритие за него откако го пријави исчезнувањето на нејзиното момче.

Кетрин, вели таа, веќе ја замислувала нивната среќна иднина и излегувала со имињата на децата, а потоа започнала пандемијата на корона вирус.

– Бевме заедно две години и бев убеден дека наскоро ќе се венчаме, ќе имаме деца и ќе го поминеме остатокот од животот заедно. И тогаш се случи пандемија и тој ми рече дека има вирус. Ми рече дека смета дека е најдобро да оди во болница, бидејќи има тешки симптоми. Тогаш се случи чудо и тој започна да се опоравува. Ми се јави, ми рече дека е подобар, но по тој повик никогаш повеќе не сме се слушнале – вели Кетрин.

После тоа, тој едноставно престана да одговара на нејзините повици и пораки. Кетрин стравуваше од најлош исход.

– Му се јавував со денови. Една недела подоцна, сите мои повици беа пренасочени кон говорна пошта. Почнав да паничам, се јавив во болниците, плашејќи се дека е таму, но го немаше никаде. Тогаш решив да го пријавам случајот во полиција. Поднесов извештај за исчезнато лице и знаете што ми рекоа? Ми рекоа дека момчето не постои – вели оваа девојка.

– Значи, не само што реши да ме „вкуси“ лажирајќи ја својата смрт, туку ме влечеше под лажно име и идентитет две години! – вели Кетрин.

Нејзиното признание го зафати Тик Ток, а луѓето се убедени дека имаат точно објаснување за тоа што се случило.

Тоа мора да биде некој пси*опат!

– Загарантирано е дека ќе биде оженет и ќе има деца, а кога започна пандемијата, тој започна да работи од дома и веќе не можеше да ве гледа – се дел од коментарите луѓето.

error: Content is protected !!