Иако односите помеѓу Македонија и Бугарија се напнати во овој момент, сепак, можеме да погледнеме едно видео кое дефинитивно ќе ги насмее двете земји.

Кога е во прашање постоењето на вакви таленти, мора да признаеме дека Бугарија има далеку поголем потенцијал. Ви го претставуваме Божидар Мартинов, со “најбрзиот чочек” на Бугарското талент шоу.

Иако кај жирито помино со саркастично “да”, оставаме вие да одлучите каков е неговиот настап, за кој веруваме дека ќе го погледнете неколку пати.

Доколку не би се допадна неговиот талент, можеби ќе ви се допадне неговата самоувереност. Погледнете го видеото во продолжение: