По најновото видео од таканеречениот јутубер Гоце Џп од Прилеп кој стана познат по своето дерење на бабаму сега одново во центарот на вниманието.

Дали институциите треба да поработат со овие деца или треба да се случи нешто полошо е прашањето кои многу го поставија.

Едно момче го сили малиот Гоце Џп да го запали столчето и му вели да ПАЛИ по дома ДНО.

Малиот Гоце го запали столчето и со тоа се гордее додека другото момче цинично се смееше на оваа ситуација. Што е следно на социјалните мрежи во Македонија.

Погледнете го видеото и проценете сами дали треба да поработат институциите во Македонија со ваквите деца: