Тој наводно е запознаен со приватниот живот на пејачката, па дури и да е така, одвратните детали што ги презентира барем се кршење на законите на моралот и пристојноста.

Модниот дизајнер Саша Видиќ и пејачката Сека Алексиќ се добри пријатели долги години, кои секогаш се поддржувале едни со други и беа тука едни за други, дури и кога најлошите озборувања ја тресеа сцената.

Видиќ е познат по неговиот остар јазик, па затоа им замеруваше на многу пејачи, што доведе до прекинување на соработката. Овој пат, тешки зборови паднаа на Сека Алексиќ. Двајцата го прекинаа контактот откако Алексиќ јавно го промовираше нејзиниот став против вакцинацијата.

Срамота и е што кажува негативни работи за вакцинацијата. Таа воопшто не се осмелуваше да го стори тоа. Таа оди во манастирот Туман, ги лаже луѓето дека ќе имаат деца ако одат таму, а се породи и двапати само по ин витро оплодување. Тоа мораше да го стори затоа што абортираше како Милјана Кулиќ. Знам сè и ми е лошо од овие приказни – вели Видиќ и додава:

Таа беше многу навредена од мојот коментар и ме избриша од Инстаграм. Се налути, и без причина. Таа знае дека можам да кажам и да напишам што било за неа, но јас нема. Таа е сиромашна глупава. Таа сега се обидува да биде како дама, но тоа никогаш нема да биде затоа што и треба прво училиште, а има само осум години. /Пишува Објектив

error: Content is protected !!