Кој би помислил дека тоа е можно? Но, верувајте ми дека е! Иван живее во заедница за 3 жени и никој не гледа никаков проблем во тоа.

Иван Сухов е од мал град во Русија каде што го започна својот живот со неговата законска сопруга Наталија. Сепак, и другите 2 жени се сметаат за сопруги и сите 3 се согласија целосно да бидат во оваа врска.

Со неговата прва мажена сопруга, тој беше во брак 11 години кога реши да го продолжи својот живот во полигамна врска.

Наталија, прво не беше за тоа, но подоцна попушти кога ја убеди дека навистина сака да има ГОЛЕМО семејство.

Иван има 9 деца и 10 се на пат. Тој има 6 деца со Наталија, со неговата втора сопруга Ана 3. Најновата сопруга на Мадина штотуку влезе во семејството.

Медина се за заљуби во Иван кога го виде написот за него на локалната телевизија и веднаш одлучи дека ќе живее со него дури и ако нејзиното семејство не се согласи со тоа.

Живеат во 1 стан со 3 спални соби и Иван ја поминува секоја вечер со друга жена и ако таа го налути, тој не доаѓа во нејзината соба еден месец.

Неговата цел е да има 50 деца со што повеќе жени, а единствените услови за нова жена се таа да биде висока и слаба, пренесува „ Дневни “.

error: Content is protected !!