Винстон имаше среќа да доживее вистинска убов. Тоа беше со неговата сопруга etенет.

Тие се венчаа во 1962 година и се сакаа безусловно. Тие беа толку хармоничен и за inубен пар што луѓето се обраќаа кон нив за loveубовни совети.

Сепак, нивната среќа одеднаш беше прекината. По 33 години брак, etенет почина од срцев удар.

Овој трагичен настан се случил пред 20 години. Кога etенет починала, Винстон засадил 6.000 дабови дрвја на неговата фарма на југозападот од Англија.

Меѓутоа, поради начинот на засадување на садниците, се формираше срце во самата средина на таа шума.

Неговата посветеност на љубовта кон неговиот живот беше неоткриена цели 17 години. Сепак, овие воздушни слики му го покажаа на светот неговиот прекрасен чин.

Винстон изјавил дека ова срце секогаш го потсетува на прекрасното и среќно време што го поминал со својата сопруга.

„Ова е убава и трајна почит кон жена која ќе биде сакана засекогаш“, рече Винстон.

Погледнете го видеото:

:

error: Content is protected !!