Тие живеат според код кој никој не би можел да го живее и интелигентните луѓе се луѓе и никој не успева да ги копира иако се обидуваат.

Кој го има е многу среќен во животот, и ве штити од страдање, болка и ви дава мир. Ја чува вашата духовна страна и кога ќе дојде периодот кога животот е тежок и опасен , се појавува ангел .

Ги разгледува вашите добри и лоши работи што сте ги направиле и ве штити. Луѓето кои ја имаат оваа линија се многу снаодливи луѓе и секогаш гледаат да им помагаат на другите.

Тие се борат за себе и не е лесно да ги измамат, а своите пријатели ги чуваат како злато. Тие живеат според код кој никој не би можел да го живее и интелигентни луѓе и никој не успева да ги копира иако се обидуваат.

error: Content is protected !!