Расправија меѓу соседи во населба во Нови Сад стана вирална на социјалните мрежи и веднаш привлече огромно внимание

Иако соседските спорови се редовна појава во нашето општество, одговорот што го проследи другиот, „оштетен“ сосед, воодушеви многумина.

Познато е дека ни пречат детето, кучето, домашните обврски и музиката, додека обично вртиме глава кога сопругот се расправа со сопругата. Во оваа пресметка веројатно се случило нешто сосема различно, а веројатно е и дека конфликтот е завршен.

„Комшијата што ми фрли јајце, следниот пат нека ја фрли сланината!“ – гласи пораката до соседот до лушпите од јајца во пластична кеса. Фотографијата е објавена на Инстаграм каде привлече големо внимание кај корисниците.

„Тој фрла јајца по оваа висока цена“, „Само среќа! Среќа што не ја фрли кесата за ѓубре. Јајцето е екстра“, „Може да додаде леб и кромид во сланината, за да не се штиклира следно време“, се само дел од коментарите на оваа урнебесна објава.

Како би реагирале вие?

error: Content is protected !!