Секојдневно сме сведоци на лошите болнички услови во Македонија.

Пациентите од ден на ден се повеќе споделуваат вознемерувачки содржини на социјалните мрежи од лошите услови во болниците, во вецињата нема светло, од цевките капи вода а тие поставиле чадор, и оваа сјалица што свети ја купивме ние пациентите зборува хоспитализираниот пациент на самото видео.

Во продолжение ви го прикажуваме видеото кое кружи на социјалната мрежа Фејзбук, а е прикачено на страната Без Пардон.