Американската полиција објави снимки и и покажа на јавноста какви бесрамни трикови користат луѓето за да избегнат плаќање на наплатни рампи.

Иако тука има навистина бизарни примери кои се всушност многу ефикасни, полицијата ги предупреди луѓето да не го прават ова доколку не сакаат засекогаш да останат без возачка дозвола.

Погледнете ги нивните инвентивни, но и неверојатни начини за измама на државата во видеото во продолжение: