Денес ви го откривме едно од најголемите природни чуда, за кое велат дека е 10 пати посилно од пелицилин и е поефикасно од антибиотиците во случај на астма, воспаление на грлото, кашлица, бронхитис и што уште не.

Подолу ви го пренесуваме рецептот и начинот на подготовка:

Рецепт:

  • 1/4 чаши органски оцет
  • 1/2 чаша органски мед
  • 1/2 чаша вода
  • лук

Подготовка:

Исцедете го лукот, потоа измешајте го со сите состојки и чувајте ја оваа смеса во тегла и оставете ја преку ноќ. Следниот ден чувајте го на ладно и темно место.

Апликација:

Ако имате намера да го користите овој лек за подобрување на имунитетниот систем, редовно земајте 4-5 капки дневно од овој навистина чудесен сируп.

Ако решавате одреден здравствен проблем, земете лажица сируп на секои два часа додека не видите напредок.

error: Content is protected !!