Од извори блиски до семејството на таканаречениот “швалер” кој се обидел само да разговара со извесната Фросе на Фејсбук

Се дознава дека тој и неговата сопруга ангажирале адвокатски тим кој по добиените  материјали и лекарски уверенија кои ги собираат во моментов( за душевна болка и нарушен углед), ќе покренат тужба со голема материјална оштета и извинување од дотичната Фросе, која ги објави нивните фотографии, и со овој текст и објава им нанесе душевна, емоционална  и материјална штета.

За целата работа е ангажирана позната скопска адвокатка која има искуство со ваквите правни случаи, и досега успешно завршила неколку. морален и етичен чин кон една жена, едно семејство, ставајќи ги сликите од неа и нејзиниот “неверен” сопруг на Фејсбук со законски непотврдени  обвинувања.
sHILOmAGAZINE.COM.AU