Понекогаш, кога бараме Господ да ја премести планината од пред нас, од Него добиваме само лопата.

Но, само затоа што нешто вклучува извонреден труд од наша страна, не значи дека тоа е помалку чудесно од моментите кога Бог навистина преместува планини за нас.

И за едното и за другото потребно е истото нешто – вера.

error: Content is protected !!