Онаа несреќана Шилегов, што цел ден се расправа со вмровци со речник како да е на бувљак за црви за риболов, и тоа се расправа околу противпожарната скала која ја платил 1,7 МИЛИОНИ ЕВРА, ќе му ја доставувал документацијата на Мицкоски Молаааам?!

Ти, несреќо, прекини да се обраќаш на еден човек во јавна комуникација!

Ти да си ја доставиш уште утре на јавен увид цела документација со спецификација на цел народ во земјава, што ти плаќаме даноци и покачени сметки за зеленило и ѓубрарина за ти да си играш по фејсбуци како мало дете! Уште утре да ги објавиш сите документи (сè, сосе година на производство и метри) за да видиме што точно си купил и дали некој крадел на тендерот!

Груевски и Јанкуловска набавија топ-ган ,,мерцедес” за 600.000 евра и беа осудени, ако си заборавил.
А, ти околу камиончево со скалава (три пати поскапо) цел ден се quрчиш како градската каса да е на баба ти.

error: Content is protected !!