Month: October 2020

ХЕРОЈ НА ДЕНОТ: Чичко Симе го нацрта сонцето од Кутлеш на камен долго 30 метри, оваа глетка на Бушева планина е доказ за нашето постоење

На социјалните мрежи деновиве се споделуваат фотографии од еден интересен момент кој речиси ги направи горди сите Македонци. Имено станува…

error: Content is protected !!