Month: October 2020

Тасевски до Караџовски: Не беше ти дечкото кој пред изборите шлакнато насмеан убедуваше дека нема потреба од паника оти ја имате короната под контрола

Денес истиот тој фраер, шири невидена паника и повикува на спроведување најстроги мерки за заштита, иако некои од нив го…