Month: October 2020

Додека ковид-центарот 8 Септември е прва борбена линија против пандемијата, сопругата на директот на 8 Септември распука по власта дека води одвратна кампања и го труе народот со страв!?

Од почетокот на пандемијата со ковид-19 болницата 8 Септември беше главниот ковид центар во државата. А доктор Патриција Каламарас беше…