Month: November 2020

Дали лекарите веќе се принудени да избираат кого ќе лекуваат?Дали борбата со коронавирусот се претвора и во борба за болнички кревет?

Членови на семејства на пациенти и нивни блиски роднини на социјалните мрежи ги споделуваат своите искуства во битката со Ковид…