Month: May 2021

Ова е единственото вистинско видео на Титаник пред и по потонувањето, со децении се чуваше далеку од очите на јавноста (ВИДЕО)

Претставувајќи ја веројатно најозлогласената поморска катастрофа во историјата, потонувањето на Титаник се известува во медиумите со децении. Претставувајќи ја веројатно…

error: Content is protected !!