Month: May 2021

Човек кој 32 дена останал во болница борејќи се со корона вирусот, добивал надеж и сила со мојата музика: Интервју со Благој Ламњов

Македонскиот кларинетист кој живее во Шведска, Благој Ламњов, со албумот „Носталгична љубов“ успеа да ги стопли срцата на публиката ширум…

error: Content is protected !!