Month: May 2021

Дали ја препознавате српската пејачка? Таа беше вонсериска лепотица, денес живее со мачка и се препушти на пороците

Во последниве години, таа учествуваше во реални шоуа. Нејзиниот последен сопруг почина пред две години. Една од најпопуларните фолк-пејачки, Лепа…

Ова овошје сите го јадевме како деца и скоро никој не знае како се вика: Ги зајакнува бубрезите, го чисти црниот дроб, ја подобрува крвната слика

Црница или Боболка е нешто заборавено, но вкусно овошје, кое расте индивидуално засадено или диво. Во нашиот регион наоѓаме црни,…

error: Content is protected !!