Month: August 2021

ДВЕ ЛАЖИЦИ ОД ОВА МАСЛО СЕ КАКО ИБУПРОФЕН 500mg: Др. Перишич објасни зошто оваа супстанца има таков ефект!

Маслиновото масло има силно антиинфламаторно дејство, изјави гастроентерологот како гостин во утринската програма. Проф. Др. Воислав Перишиќ во утринската програма…

error: Content is protected !!