Month: August 2022

ПАНЧО И АНДРЕЈ ОД ДНК: Не застануваат со својата ХУМАНОСТ, после поплавите во Скопје тие се упатија во домот на Др. Весна која живее со нејзиното 7 члено семејство од кои две се малолетни деца

ФБ Статус! По вчерашната наша објава, за жал се јавија повеќе луѓе и фамилии кои биле засегнати од големото невреме…

Жена го објасни животот во заедницата со три збора: Јас се омажив на 16 години и живеам со свекрва ми 53 години, а сега ќе ви кажам како! (ВИДЕО)

Заедничкиот живот со родителите по стапувањето во брак за повеќето млади денес е незамислив, па затоа претпочитаат да живеат самостојно,…

error: Content is protected !!