Month: February 2023

Колку навистина се платени МАКЕДОНЦИТЕ во странство: Поштар во Германија работи за 1.400 евра, но кога ќе си го плати станот, му останува многу помалку

Десетици илјади луѓе секоја година ја напуштаат ЗЕМЈАВА и регионот во потрага по подобри услови за живот во странство. Од…

error: Content is protected !!