ВЕСТИ

Специјализантка по Инфектологија: Помогнете ни и нам кои сме во првите борбени редови, грижејќи се за нашите и ваши најблиски

Актуелниот министер за здравство, Венко Филипче на својот Фејсбук профил сподели апел од специјализантка по Инфектологија, до сите граѓани со…