ВИДЕО

ТРЕБА ДА ГИ КАЗНАТ ДА НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕ СЕДНАТ ЗАД ВОЛАН! Видеото од татко и дете на автопат предизвика лавина коментари во Словенија ВИДЕО

Снимка снимена на автопат некаде во Словенија таму предизвика вистинска полемика. Имено, запирањето на возачот и изнесувањето на детето на…

error: Content is protected !!