ЖИВОТ

Исповед на македонец кој не верувал во “глупостите” на Баба Ванѓа: Таа гаташе на шеќер, но јас бидејќи немав и го дадов мојот часовник и ми кажа дека

Во ,’90 тите години интензивно работев со Бугарија како туристичка дестинација. Едно семејство од Загреб, преку бугарската амбасада во Белград…

error: Content is protected !!