ЖИВОТ

ДЕНЕСКА СЛАВИМЕ СВЕТЕЦ КОЈ ИМА ИСКЛУЧИТЕЛНА МОЌ: Штом се разбудите, не заборавајте да направите една работа и да ги спасите вашите деца од болести!

Православна црква и верниците денеска го слават светиот маченик Андреј Стратилат. Свети Андреј Статилат бил офицер на трибината во римската…

error: Content is protected !!