ЖИВОТ

БУГАРСКАТА ВЛАСТ МЕ ИЗМАЧУВАШЕ КОГА ИМАВ 16 ГОДИНИ, ТОА ЛИ Е ОСЛОБОДИТЕЛНА И АНТИФАШИСТИЧКА ПОЛИТИКА?, ВЕЛИ 94-ГОДИШНАТА ПАРТИЗАНКА РАТКА БАКАЛИНОСКА

„Ме донесоа во собата за испрашување каде ме дочека главниот агент задолжен да ме испрашува… Пред да почнат со испрашувањето,…

error: Content is protected !!