ЖИВОТ

Ова е човекот кој ги предвиде сите настани во 2020 година, а откри и што не очекува во иднина: До крајот на оваа година очекува да се случи…

Математичарот ги пресметал овогодинешните немири уште во 2012 година, а предвидува уште пострашни работи. Во 2012 година на Универзитетот Конектикат,…

error: Content is protected !!