ЖИВОТ

Директорот на токсикологија: Сите што се причестивте со едно лажиче ќе побарате помош од белите мантили а не од црните

Директорот на Клиниката за токсикологија, Нико Беќировски, реагираше на начинот на кој вчера се правеше причестата во повеќе црковни храмови…

error: Content is protected !!