Uncategorized

СРАМЕЖЛИВ СРПСКИ ОБИЧАЈ: Што се МОЛЧЕЛО со векови: Долго остана на југот на Србија, значи дека СВЕКОРОТ спие со снаата, а причината е повеќе од БОЛНА

Конечно, се зборува за она што со векови се премолчувало, тоа е обичајот на водење љубов, кој е најтрауматичен за…

error: Content is protected !!