Син на мајка: Мајката на екс директорот на АЕК го поддржа на Фејзбук, ти си школувано дете, јас исто така, твојот татко беше судија…

Разводите се тежок период за секое семејство, а поранешниот директор на АЕК Роберт (Боби) Орданоски реши својата одлука за развод…

ОРДАНОСКИ ЗА ЖЕНСКИ МАГАЗИН: Агнеса секој ден одеше во салон за убавина, ручекот остануваше на мене и ќерките, но преминував за да задржам мир во семејството

Целата јавност на големо зборува за синоќешната објава на Фејсбук на Робер Орданоски, поранешниот директор на АЕК, кој јавно раскажа…

Д-Р ВЕЛО МАРКОВСКИ ПОВТОРНО БРАНУВА – пред вакцинирањето мора да се провери нивото на антитела, а прележувањето на болеста е најдобра имунизација

Инфектологот Вело Марковски, член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, повторно ја бранува јавноста. Тој, преку еден подолг пост на фејсбук,…