Додека моите береа круши, избегав од дома и во 2 часот изутрина дојдов кај Ташке: Вики Миjковиќ искрена за препреките во љубовта

Стручното жири на телевизиското шоу „Ѕвездите на Гранд“ честопати им го краде шоуто на натпреварувачките пејачи, а нивните дискусии, шеги…

error: Content is protected !!