Научниците предупредија дека имунитетот НЕ трае долго: НАЈСИЛНИ АНТИТЕЛА имаат луѓето кои ги имале овие симптоми

Научниците од Империјал колеџот во Лондон после спроведено истражување предупредиле дека имунитетот стекнат после прележан ковид-19 брзо поминува. Имено, им…

error: Content is protected !!