ШКОЛИТЕ СО МНОГУ ДЕЦА ВО КОМБИНИРАНА НАСТАВА, ОСТАНАТИТЕ РЕДОВНО ВО ШКОЛО: Конечно ќе се утврди како ќе почне учебната година

Претставнивници од Министерството за образование и наука, денеска и утре на состанок со Комисијата за заразни болести ќе разговараат за…

Словенија ја намали стpyjaта за 20%, во Италија и Шпанија не се плаќаше, а во Македонија со најмали плати, пocкапи за 7,4%

Бранимир Јовановиќ, кој беше советник за макроекономска политика во кабинетот на министерот за финансии, Драган Тевдоски, на Фејсбук направи споредба…

error: Content is protected !!