Нуди почетна плата од 1.000 евра и плаќа обука: На работникот му дал патување во Париз за роденден, Работодавач од Лесковац бара работници!

Компанијата „Коста шпед“ од Печењевац кај Лесковац, која се занимава со патен товарен транспорт, сака да вработи четворица нови работници…

ФИЧО атракција на Копаоник: Погледнете како со овие гуми им одржа лекција на теренци на планина покриена со снег (ВИДЕО)

Иконата на југословенската автомобилска индустрија, Застава 750, популарно позната како „Фичо“, се уште се трка по патиштата! Овој мал автомобил,…

Еве зошто гастарбајтерите не можат да ја извадат МАКЕДОНИЈА од глава: „Заработувам 2.000 евра месечно, но со пари не се купува среќа, се каам што се уште не сум се вратил“

На една социјална мрежа се расправаше дали зажалиле луѓето кои ја напуштиле земјата. Имаше секакви одговори, но најголемо внимание привлекоа…

error: Content is protected !!