Македонците во странство ќе можат да си ги обноват пасошите: Мобилни екипи ќе даваат патни исправи во нашите дипломатски претставништва

Министерот за надворешни работи Бујар Османи се сретна со вработените дипломати и конзуларни референти кои се членови на мобилните екипи…

ШИЛЕГОВ: МЕРАК ЌЕ ВИ БИДЕ ДА КАЖЕТЕ ДЕКА СТЕ ОД СКОПЈЕ ЗА 10 ДЕНА ЌЕ ГО ЗАВРШИМЕ БУЛЕВАРОТ КАЈ ЗЕЛЕНО ПАЗАРЧЕ, ГИ МОЛАМ ГРАЃАНИТЕ ДА ИМААТ ТРПЕНИЕ

Град Скопје денеска почна со реконструкција на улицата 11 Октомври во центарот на градот, на потегот од крстосницата кај Црвен…

Заев не ја потпишал одлуката за прекин на флексибилното работно време, смета дека е избрзана одлука и е вратена на повторно разгледување

Премиерот Зоран Заев, после извршени консултации, одлучил да не ја потпише одлуката за времено суспендирање на одлуката за флексибилно работно…

error: Content is protected !!