Конститутивна седница на Собранието утре, партиски разговори за формирање влада Конститутивна седница на Собранието утре, партиски разговори за формирање влада | opserver.mk

Конститутивната седница на новиот парламентарен состав ќе се одржи утре напладне под посебни протоколи поради коронавирусот во салата под Големата…

error: Content is protected !!