Многу е едноставно
Миа Јилин е експерт за кинеска култура и откри што значи секоја реплика на шарм и како можете да ја прочитате сопствената судбина!

Љубов – Линија на срцето

– Љубовната линија започнува под малиот прст и оди преку дланката кон средниот или показалецот. Ако линијата на срцето ви е кратка, тоа значи дека сте моќна и тврдоглава личност и сакате да ги сфаќате работите како што доаѓаат. Тоа значи дека другите може да ве изолираат и ќе имате тежок љубовен живот.

Но, ако вашата линија е долга и допира до спротивните страни на дланката.

Вие сте многу независна личност и попрво би се скршиле отколку да се свиткате – открила Миа.

Карактер и кариера – линијата на главата

Линијата на главата се наоѓа помеѓу палецот и показалецот, веднаш под линијата на срцето. Ја претставува вашата мудрост, верувања и способност за размислување, тврди Миа.

Ако е долг, вие сте внимателни, логични и чувствителни. Ако линијата е кратка, често ќе имате потешкотии да донесувате одлуки и да брзате. Таа исто така објасни дека нејзината облина е важна. Правата линија се наоѓа на дланката на оние кои се практични, посветени и одлични во науката, технологијата и математиката – откри експертот.

Ако линијата е крива, вие сте нежни, толерантни и креативни, родени да бидете во центарот на вниманието и да продолжите со кариерата во ПР, медиуми, општествени науки и литература.

Погледнете го видеото ТУКА

error: Content is protected !!