ДР. БУБНОВСКИ ОТКРИ НАЈЕФЕКТИВНИОТ НАЧИН ЗА ЛЕЧЕЊЕ НА КИЧМА И ЗГЛОБОВИ: Болката се јавува поради блокада на крв и енергија на тие места

Д -р Сергеј Бубновски е руски лекар специјализиран за кинезитерапија, а неговата работа најмногу се фокусира на проблеми со ‘рбетот…

error: Content is protected !!