Category: Uncategorized

Груевски ја нападна Горде на ФБ: И објави за што не може нигогаш во животот да и прости!

НЕПРОЧИТАНА ЛЕКТИРА ЗА “ХРАБРОСТА” И “ЖРТВАТА” НА ГОРДАНА ЈАНКУЛОВСКА: ЌЕ БЕШЕ МНОГУ ПОХРАБРО ДА КОРИСТЕШЕ АЗИЛ ОДКОЛКУ СО ЛАЖЕЊЕ ДА ГИ МЕСТИ СВОИТЕ СОРАБОТНИЦИ ЗА ДА СЕ СПАСИ СЕБЕ И…

Молитва која ги протерува лошите мисли: отец Тадеј верувал дека овие зборови се лековити

Зборовите имаат голема моќ, верува отец Тадеј, кој почина во 2003 година, додека рече дека оваа молитва ги протерува лошите мисли. Моќта на позитивните мисли е голема и тоа е…

ЦЕЛОСНО ГО ИСФРЛИВ ЛЕБОТ ОД ИСХРАНА И ДОЖИВЕВ НЕВИДЕН ШОК: Она што се случи со моето тело за само 3 месеци е НЕВЕРОЈАТНО

Отсекогаш се прашував што ќе се случи со телото ако престанеме да јадеме леб, а потоа решив да направам мал тест. Колку што се сеќавам, се обидувам да го усовршам…

„Кога ќе не видат луѓето прашуваат дали водам градинка“: Маријана, самохрана мајка има два факултети, 2 работни места и пет деца, а ова е нејзината порака (ВИДЕО)

Искрено, тоа е финансиски е тешко, колку се постари децата, толку се поголеми нивните потреби. Но јас тоа го избрав, вработена сум и во државен и во приватен сектор… Маријана…

Петре Трпковски од прилепско Мажучиште ЕДВАЈ ВРЗУВАМ КРАЈ СО КРАЈ Крпен живот – тежок е! (ВИДЕО)

Петре Трпковски родум од Брез, 1975 година се населува во прилепско Мажучиште каде живее до денес. Завршил само основно училиште бидејќи порадиа инцидент не смеел да продолжи во средно училиште.…