ЖИВОТ

ПАСТОР ФИЛИП: Св.Јован Златоуст има кажано: „Ако не го пронајдеш Христос во просјакот пред вратата на црквата, нема да го најдеш ни во Причеста.“

Ако успееме да се смириме, ќе препознаеме дека многу од средбите со бедните, сиромашни и „валкани“ луѓе и дечиња ни…

error: Content is protected !!