ЗАБАВА

СКОРО НИКОГАШ НЕ ЗАБОЛУВААТ: Русите прават едно нешто под туш што го зајакнува имунитетот на едноставен начин!

Познат руски специјалист по кинезитерапија проф. Д-р Сергеј Бубновски препорачува едноставен метод за зајакнување на имунолошкиот систем Русите се познати…

error: Content is protected !!