ВЕСТИ

СЕУШТЕ НЕ Е ПОЧНАТА БЕРБАТА , А МУШТЕРИИТЕ ВЕЌЕ СЕ РЕДАТ: Драган не може да набере колку што бараат, а заработува многу пари! Затоа што само тој ја има таа стока!

Однапред договорената цена од 500-600 динари за килограм е шега ТОПОЛА – Првите увезени јагоди пристигнаа на полиците на маркетите…

ПЕЧАЛБАР ОД ГЕРМАНИЈА БЕСЕН ПОРАДИ СЕМЕЈНАТА лакомост Секој месец им праќал пари, а потоа дознал што всушност прават со неговите пари: „Се жалат дека им купувам патики за „само“ 150 евра. АЛО ЛУЃЕ ДАЛИ СТЕ НОРМАЛНИ“

На социјалните мрежи човек кој вели дека работи во Штутгарт се пожали на алчно семејство од Србија. Ви ја пренесуваме…

Првата сопругата на Сулејман Величествениот живеела во изобилство и богатство, секогаш го имала најдоброто, но животот сурово ја казнил!

Махидевран Хатун била принцеза која била донесена на дворот на султанот Сулејман кога имала само 11 години. Нејзиното име на…

Од оваа работа можете да заработите 100.000 денари месечно: Можете да работите и од дома – На почетокот треба да инвестирате во знаење и материјали

Денес многу жени своето разубавување го доверуваат на професионалци, особено кога станува збор за средување на ноктите и шминкање. За…

error: Content is protected !!