Category: Uncategorized

ЦЕЛОСНО ГО ИСФРЛИВ ЛЕБОТ ОД ИСХРАНА И ДОЖИВЕВ НЕВИДЕН ШОК: Она што се случи со моето тело за само 3 месеци е НЕВЕРОЈАТНО

Отсекогаш се прашував што ќе се случи со телото ако престанеме да јадеме леб, а потоа решив да направам мал тест. Колку што се сеќавам, се обидувам да го усовршам…

„Кога ќе не видат луѓето прашуваат дали водам градинка“: Маријана, самохрана мајка има два факултети, 2 работни места и пет деца, а ова е нејзината порака (ВИДЕО)

Искрено, тоа е финансиски е тешко, колку се постари децата, толку се поголеми нивните потреби. Но јас тоа го избрав, вработена сум и во државен и во приватен сектор… Маријана…

Петре Трпковски од прилепско Мажучиште ЕДВАЈ ВРЗУВАМ КРАЈ СО КРАЈ Крпен живот – тежок е! (ВИДЕО)

Петре Трпковски родум од Брез, 1975 година се населува во прилепско Мажучиште каде живее до денес. Завршил само основно училиште бидејќи порадиа инцидент не смеел да продолжи во средно училиште.…

Пановски ја обвини Арсовска дека цела година не доаѓа на седници:„Основно во животот е домашното воспитување, ако го немате се е џабе“

Професор д-р Никола Пановски, кој е и советник во Град Скопје објави дека веќе цела година се одржуваат седници а на нив не се поставува ниту едно советничко прашање. Тој…

Баба Зорkа „ЖИВЕМ КАКО КУЧЕ, НЕМАМ СТРУЈА…“: живееше БЕЗ СТРУЈА И ВОДА, а потоа се појавија тие!

Бабата од Владичина Хан сега живее во пристојни услови благодарение на помошта на хуманитарците. Хуманитарката Тамара Мисирлиќ и Марко Николиќ, кој и во Србија е познат по својата хуманост и…

Др. Никола Пановски КОНЕЧНО ПРАВДА МЕ СТИГНА, злосторникот казнет со 2.100 евра додека правното лице 5.000 евра.

Ширачите на лажни вести, за чаеви и други безвредни препарати, кои го злоупотребуваа моето име, слики и што не друго, за лично да се збогатат со измама на пациентите, се…

МЕШАНИ БРАКОВИ: Со кого најчесто се венчаваат Македонците?

Oсвен со партнери од својата етничка заедница, Македонците склучуваат бракови и со припадниците на малцинските заедници, но и со странци. Ако ги погледнеме статистиките за склучени мешани бракови во земјава,…