ВЕСТИ

НЕ СЕ ЖАЛААТ ДЕКА ИМ Е СКАП: ТЕГЛА 400 ДЕНАРИ, МАКЕДОНЦИТЕ НЕ СЕ ОТКАЖУВААТ ОД АЈВАРОТ: Aко немаат време да прават, си купуваат домашен!

„Продавам домашен првокласен ајвар“, „Благ, пикантно лут или лут ајвар“, „Одличен домашен ајвар“ се само дел од огласите на интернет.…