ВИДЕО! Како на филмл уѓето бегаа од поплавените улици во трговските центри, а кога надојде водата и таму настана хаос- пеколно невреме во соседството

Загреб синоќа беше погоден од силна бура, која предизвика поплави во делови на главниот град на Хрватска. Како што пренесува…

Денеска е обичај сите верници да се помолат и да ги изговорат зборовите на Богородица ќе му помогне на секој верник

Денеска се прославува чудотворната икона на Пресвета Богородица Троеручица. По преданието припаѓа во редот на неракотворни икони или икони кои…

error: Content is protected !!