Викторија (16) и нејзината помлада сестра Анастасија се многу талентирани девојки.

Тие одлучија да пеат како дел од комеморалната вечер на Михаил Воронин.

За нивниот настап тие ја одбраа песната „Без тебе“ од Мараја Кери.

Тие поставија претстава за паметење.

Нивното видео стана популарно и прегледите за нивниот број на перформанси во милиони.

Наскоро ќе разберете зошто